Wie zijn we ?

Mijn naam is Inez Blondeel ... aangenaam !

Ik woon sinds 1996 in Hamme-Mille, Beauvechain, midden in de natuur. Ik heb in 2012 mijn man verloren aan kanker. Naast mijn fantastische familie en vrienden, kon ik elke dag rekenen op de onvoorwaardelijke vriendschap van mijn honden, Max, Pepper en Charlotte. Sindsdien is de groep nog uitgebreid met Luna en Pimpernel.

Luna en Charlotte kwamen op oudere leeftijd bij me, elk met een eigen pijnlijk verhaal, maar toch in staat om nog heel veel affectie en liefde te geven. Hoewel ik genoot van elke pup, kwam ik door hen tot de conclusie dat het me enorm veel voldoening geeft om voor oudere honden te zorgen. Hun dankbaarheid is zo zichtbaar, de affectie staat te lezen in hun ogen, hun lichaamstaal ontroert me.

Zo is het verhaal van Het Gouden Mandje ontstaan. Het is niet de bedoeling om mijn eigen honden in de vereniging te betrekken. Voor hen heb ik reeds hun woonruimte aangepast. Dit verhaal gaat over de volgende honden, met speciale behoeften, die te oud zijn om in een asiel terecht te komen. De verworven fondsen zullen louter en alleen benut worden voor de medische zorgen, voeding en specifieke zorgen van de honden die onder de vereniging terechtkomen.

Of ik nog een puppy wil ? Natuurlijk ben ik gek op puppies maar het antwoord is 'neen'. Mijn ultieme doel is zeker 10 oude honden een veilige thuis te bezorgen.

Ik hoop dat u mij nu een beetje beter kent.

Hebt u nog vragen ? Niet aarzelen en stuur me een bericht viaAarzel niet te mailen naar info@het-gouden-mandje.be

Vele groetjes,

Inez